Biztosítsa nyugalmát! Eladó ingatlan a Tiszánál!

Természetközeli, a nagyvárosi zajtól távol eső, lehetőségekben gazdag, tiszaparti ingatlan keresi új tulajdonosát! Gyönyörű természeti környezetben, az élő Tiszától 70 m-re, a holt Tiszától 200 m-re, tájvédelmi körzet és az Eurovelo nyomvonal közvetlen szomszédságában.

Ha otthagyná a nagyváros nyüzsgését és zaját, ez az ingatlan Önre vár! A tiszadadai telek 3 771 m2, közművesített, körülkerített, fásított, 80 fős kempingnek kialakított ingatlan. A telken 2 faház, egy 100 m2-es társalgó, szociális blokk és zuhanyzósor található.

Ingatlanunk számos hasznosítási lehetőséget kínál, egyedülálló hangulatot teremtve ezzel saját maga vagy vendégei számára!

A "kemping" mellett (12 MFt) opcionálisan egy 800 m2-es telken álló 60 m2-es nyaraló is eladó (5 MFt)! Miskolci lakóingatlan értékegyeztetéssel beszámítható.

Szeretné szervezetét továbbfejleszteni? Szüksége lenne egy telephelyre vagy üdülőre, ahol friss levegőn, háborítatlanul pihenhet, vagy munkálkodhat?

Ajánljuk önkormányzatok, civil szervezetek, egyéni befektetők, vállalkozók, elvonulni kívánó nagyvárosiak számára!


Elérhetőség:

Dadakemping
4455 Tiszadada, Sirály u. 2. térkép

Ár:

Kemping: 12 MFt
Nyaraló:     5 MFt

Érdeklődés:

+36 30 359-3598
info@dadakemping.hu


Adottságok   Továbbfejlesztési lehetőségek   Képek   Elérhetőség


 

Adottságok

Alaprajz

 

Előnyök:

meglévő alapinfrastruktúra; jó tájolású, jó fekvésű, egybefüggő terület; település széli elhelyezkedés; vidéki nyugalom; gyönyörű, érintetlen természeti környezet; EUROVELO útvonal közvetlen közelsége; Natura 2000 terület szomszédsága; egyértelmű tulajdonviszonyok; meglévő idős fák, árnyék és fény megfelelő aránya; önkormányzattal való kiváló kapcsolat; jó termőképességű, semleges pH-val rendelkező, pihentetett talaj.

Lehetőségek:

vásárló, befektető megtalálása: idegenforgalmi, mezőgazdasági, oktatási/szabadidős sport, horgászat, vadászat területén.

 

Továbbfejlesztési lehetőségek

Műholdkép

Idegenforgalmi hasznosítás

A korábbi kemping meglévő épületeinek felújításával, új szálláshelyek építésével újabb látogatók vonzhatók ide. A terület megengedi az újabb faházas elhelyezési lehetőség kialakítását.

Oktatási, szabadidős hasznosítás

Az ingatlan kiválóan alkalmas lehet tábor, képzőközpont, erdei iskola kialakítására, működtetésére, melyhez a meglévő infrastruktúra felújítása, kibővítése szükséges

Mezőgazdasági hasznosítás

A terület méreténél, elhelyezkedésénél fogva alkalmas mezőgazdasági tevékenység folytatására kisállattartásra, növénytermesztésre. A terület pihentetett, 20 éve semmilyen növénytermesztési folyamat nem zajlott.

 

Aktuális állapot

Egyéb képek
Elérhetőség:

Dadakemping
4455 Tiszadada, Sirály u. 2. térkép

Ár:

Kemping: 12 MFt
Nyaraló:     5 MFt

Érdeklődés:

+36 30 359-3598
info@dadakemping.hu